Medewerkers

Assistentes

Bij de assistente ( ma-do. Barbara, en vrij. Saskia) kunt u telefonisch terecht op werkdagen tussen 8:00-9:00 voor het maken van een afspraak met de huisarts, de assistente of de pratijkondersteuners.

U belt bij voorkeur tussen 9:00-10:00 en tussen 10:30-11:30 voor het stellen van praktische of medisch inhoudelijke vragen.

De assistente heeft overleg met de huisarts in de pauze van 10:00-10:30; er is dan gelegenheid uw vraag voor te leggen bij de huisarts.

Het laten opnemen van de bloeddruk, wondbehandeling, hechtingen verwijderen en oren uitspuiten vinden plaats op afspraak; u kunt hiervoor telefonisch of online een afspraak maken.

Praktijkondersteuner/verpleegkundige (POH)

Binnen onze praktijk zijn 2 praktijk ondersteuners werkzaam. Bij een POH kunt u terecht voor de begeleiding en controles van chronische ziekten, of problemen van psychologische aard. U zult voor dit spreekuur worden doorverwezen door uw huisarts. De POH legt ook huisbezoeken af.

Voor het begeleiden van chronische ziekten zoals diabetes, hart- en vaat ziekten en ouderenzorg is Barbara Vereecken werkzaam als POH-somatiek. Barbara heeft als achtergrond een verpleegkundige opleiding en ze heeft  in 2005 de opleiding voor pratijkondersteuner afgerond.

Anja Verbeek is in onze praktijk werkzaam als POH-GGZ en zal u als psycholoog begeleiden. Download hier de  4dkl vragenlijst