Herhaal recept aanvragen

Herhaal recepten kunt op verschillende manieren bestellen.

- U kunt de recept etiketten die u wenst inleveren in het postvak bij de receptie op de begane grond ( postvak 37)
- Telefonisch op de receptenlijn inspreken; uw recept wordt eerst volgende werkdag verwerkt en ligt de na 2 werkdagen klaar bij apotheek de maasbloem.
- Telefonisch met de assistente; wanneer u een recept lang geleden heeft gebruikt, een vraag heeft over het recept of een speciale behoefte ( bijvoorbeeld dat u het dezelfde dag nodig heeft)
- Online met de herhaal recept module; volg de aanwijzingen.

Bij het bestellen van een herhaalrecept dient u uw naam, en geboortedatum te vermelden, en vervolgens het middel , de sterkte van het middel en de gewenste hoeveelheid. Zonder 1 van deze gegevens kunnen wij het recept niet aanvragen. Houdt altijd rekening met de tijd die de verwerking nodig heeft, vooral in weekenden en feestdagen. Bestel uw recepten daarom altijd op tijd.

Bij het invullen en versturen van dit formulier moet u er rekening mee houden dat uw gegevens over het internet gaan. Wilt u een vraag stellen in een veilige omgeving dan kunt u een verzoek hiertoe indienen.  Wanner  u  teruggemaild wordt door de praktijk, wordt er automatisch in twee richtingen veilig email verkeer opgebouwd. U kunt dan voortaan via een beveiligde omgeving met de praktijk mailen.